Agencija za konsalting
prodaju i iznajmljivanje nekretnina

ADV ROYAL CONSULTING

BRZA PRETRAGA

 

Lokacija: Tip:
 
DETALJNA PRETRAGA

 

Kategorija: Lokacija:
Tip: Struktura:
Cena od: Cena do:
 

O nama

Agencija ADV ROYAL CONSULTING Vam može pomoći u pronalaženju svih vrsta nekretnina na području Beograda i okoline, kao i na teritoriji Crne Gore. U ponudi su kuće, stanovi, apartmani, lokali i placevi kako za prodaju tako i za rentiranje.
Naša agencija Vam je takođe na usluzi da na našem sajtu ponudite svoju nekretninu, plac za prodaju ili rentiranje, a mi ćemo u najkraćem roku za Vas naći klijenta.


I konačno po pronalasku vašeg željenog prostora za življenje ili rad u mogućnosti smo da vam ponudimo enterijeriste koji će profesionalno urediti vaš dom. Ako ipak imate želje i za promenama -adaptacijama i tu smo spremni da vam izađemo u susret i preporučimo timove sa kojima sarađujemo. Ostaje jos uređenje enterijera za koji ćemo se lično pobrinuti , jer agencija osim prodajom i rentiranjem nekretnina bavi se i projektovanjem pejzažne arhitekture.

 

PROJEKTOVANJE I UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA

 

ADV ROYAL CONSULTING agencija koja pruža usluge projektovanja i uređenja zelenih površina svih kategorija (privatnih dvorišta , vikendica , poslovnih i ugostiteljskih objekata, objekata specijalne namene i drugih otvorenih površina). Naša želja je da klijentu pružimo kompletnu uslugu uređenja eksterijera u najkraćem mogućem vremenskom roku ,ali pre svega da sve bude kvalitetno urađeno. Pored samog projektovanja u mogućnosti smo da vam ponudimo i izvođenje radova samog projekta (odabir sadnog materijala ; odabir pratećih elemenata-mobilijara: klupe , stolovi , lampe, korpe , žardinjere , fontane...; odabir zastora , i sadnju odnosno postavku svega prema projektu).


Projekti se rade na osnovu želje klijenata , ali se najpre radi snimak terena , zatim se usklađuje sa prirodnim uslovima i oblik dobija našom kreativnošću.Predstavlja se planom (2D prikazom u Auto Cadu , perspektivnim skicama (3D Landscape Home ili crtež rukom ) buduće uređene zelene površine . Po potrebi može se dati više rešenja , od kojih ce se klijent odlučiti za njemu najbolji.
Feng Shui-jedna od popularnih metoda projektovanja-kako treba postaviti svoje zgrade i kako formirati pejzaž u kome se zivi , ovom metodom koristi se unapređenje prirode , a ne njeno menjanje.

Usluge pružaju Diplomirani inženjeri šumarstva za pejzažnu arhitekturu.
Diplomirani inženjer šumarstva za pejzažnu arhitekturu Dubravka Dragutinović
Diplomirani inzenjer šumarstva za pejzažnu arhitekturu Radovan Martać

 

NAS USPEH JE DA UŽIVATE U ZELENILU KOJE VAS OKRUŽUJE, A ZA KOJE SMO SE MI POTRUDILI DA BAŠ TAKO IZGLEDA

 

CONSALTING I SPORTSKI MENADZMENT

 

U okviru nase agencije je ogranak koji se bavi sportskim konsaltingom i menadzmentom.

- saradnja sa sportskim klubovima i savezima
- pregovori sa kompanijama za sponzorisanje sportskih klubova
- organizacija sportskih pripremnih kampova
- organizacije turnira,prijateljskih utakmica i drugih sportskih dogadjaja
- organizovanje TVprenosa znacajnih sportskih dogadjaja
- rad sa licenciranim sportskim menadzerima ...


`Profesionalni rad i posedovanje uglednih kontakata je put ka uspehu`